La Trama

La Trama Produccions és una jove productora catalana ubicada al barri de Gràcia de Barcelona. Creada per Carla Ricart i Xavier Pàmies, tots dos professionals en actiu en el panorama teatral i audiovisual nacional.

La Trama Produccions neix amb la voluntat de dur a terme una tasca de creació, d’investigació i d’experimentació en l’àmbit artístic; amb el propòsit de participar en totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu la promoció de les arts escèniques i les manifestacions artístiques i culturals en general.

Des de La Trama, treballem en la creació i en la promoció d’espectacles teatrals i animacions tant per a un públic adult com familiar. Ja siguin de producció pròpia o en forma de coproducció. Tant mateix, en la creació i impartiment de diferents cursos relacionats amb el món del teatre.

La Trama és un projecte dirigit amb passió i energia; un equip humà i artístic composat, principalment, per actors. Apropar el teatre a la gent és un dels nostres objectius; que aquest formi part de la seva vida per entendre-la millor i per obtenir noves perspectives. El teatre com a mirall de la societat, i aquest reflex com a eina terapèutica, font de renovació, d’il.lusió i de comunicació.

La Trama és Teatre, el Teatre és Vida.