Altres

Cursos

A La Trama Produccions treballem impartint cursos i tallers per a adults i joves on es treballen diferents tècniques teatrals, corporals i audiovisuals.

Actualment s'imparteix el curs de "Tècniques teatrals per a la nostra vida diària" a la Casa Orlandai i a la Casa Elizalde així com el taller "Expressió coporal i teatre" en aquest últim centre.

Així mateix, treballem en la direcció de grups de teatre en format de curs anual amb mostra de muntatge amb públic.

Grups de teatre 

"Els teatrerus d'Orlandai"
 

O’KABARET - Textos de Karl Valentin i Ivan Campillo  (23 de’abril i 8 d’octubre 2010) 
A CAL FOTÒGRAF Karl Valentin - 9 abril 2011

QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL A LA CASA ORLANNDAI (desembre  2011)
CANNET STREET 133 - adaptació text d'Enric Cruz i impros (15 juny i 8 d'octubre 2012)
SOPAR DE NADAL de Pere Calders (21 desembre 2012)


Tots aquests treballs han estat acompanyats de formació en diferents disciplines i gèneres dins del teatre, per ara treball de la comèdia, la sàtira i el clown. Tots ells representats a La Casa Orlandai.

Components del grup: Conxita Gili, Montse Costafreda, Angels Bullich, Ma Teresa Lafuente, Liber Montano, Quim Casas, Eulalia Solé, Joan Solé, (Carme Giner, Anna Molins)

Direcció: Carla Ricart"La Trameta Teatre"

AQUÍ... I A MAINE - Muntatge a partir de textos de John Cariani i José Sanchís Sinisterra. Mostra a La Casa Orlandai (juliol 2012/ febrer 2103)

Components del grup: Eduardo Huerta, Marta Llardén, Samuel Selipe, Violeta Crespo, Merche Arguimbau , Irene Gallego, Manuel García, Núria Martí, Jordi Buxó i Alex Oliveres.
Direcció: Xavier Pàmies.  


AMIGOS PARA... ¿SIEMPRE? - Muntatge a partir de textos d' Ivan Campillo. Mostra a La Casa Orlandai (juliol 2103)

Components del grup: Eduardo Huerta, Samuel Elipe, Violeta Crespo, Merche Arguimbau, Irene Gallego, Manuel García, Núria Martí i Alex Oliveres.
Direcció: Xavier Pàmies.   
Animacions

Des de La Trama oferim espectacles d'animacions a mida per a festes i events.

El nostre espai


Un espai que podràs utilitzar per diferents activitats relacionades amb el món de l’art i l’audiovisual, i on donem cabuda a grups, companyies, directors, professors, actors, ballarins, coreògrafs, pintors, fotògrafs... tant professionals com aficionats per a assaigs, residències, cursos, càstings, reunions, exposicions, lectures...

Explica'ns la teva idea. Ens agradarà conèixer-la i col·laborar amb tu.


Segueix-nos també a www.facebook.com/latramaproduccions